Actualiteit

Een garage voorbehouden aan vrouwen

Wie zei er ook alweer dat vrouwen niets in een garage te zoeken hadden? Wij althans niet! En kijk nu: een 20-tal kilometer buiten Berlijn opende onlangs een Seat-verdeler met de ‘Señorita María’ de deuren. Daar werkt geen enkele man en bovendien is dit dealership ook voorbehouden aan vrouwen!

Maxime Pasture | Gepubliceerd op 26 mrt. 2015 | Leestijd: 2 min

Natuurlijk denk je bij zo’n verhaal dat het om een marketingstunt van Seat gaat om een sector waarin weinig vrouwen actief zijn in de kijker te zetten. Opnieuw fout over de hele lijn…

Het idee om zo’n garage te openen rijpte al lange tijd in het hoofd van de baas Maria Ekner. De dag van haar aanstelling had ze trouwens al in verscheidene interviews het volgende verklaard: “Onze doelstelling is een vrouwelijk cliënteel een aangepaste service en bijzondere aandacht te verlenen. Rekening houdend met de specifieke noden van een vrouwelijk publiek is dit zonder twijfel een sterke troef in dit vak.”

Advertentie – lees hieronder verder

Concreet zal u in deze garage overal vrouwelijke medewerkers aantreffen, zowel in de showroom, het atelier als voor de after sales! Uiteraard worden mannen hier niet volledig geweigerd. Met de sfeer die er heerst, zullen ze niet meteen staan te trappelen om hun vrouw of vriendin te begeleiden in deze garage. “Maar toch blijven mannen hier welkom”, stelt Maria Ekner, “… op voorwaarde dat ze zich koest houden.”

En wat denkt u van een autoverdeler die voorbehouden is aan vrouwen?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon