Actualiteit

Ford werkt aan (onder andere) een hybride Mustang!

Niet minder dan 13 nieuwe elektrische Ford-modellen zijn voor de komende 5 jaar voorzien. De eerste 7 werden reeds aangekondigd, en daarbij zit … de Mustang! En dat is niet de enige verrassing… Het gerucht is dus toch waar: Ford zet ook zijn iconische Mustang onder stroom vanaf 2020. De eer is echter gered, want dat zal enkel gebeuren via een hybride versie van het huidige V8-blok om “nog meer vermogen te leveren” (sic).

Nicolas Morlet Nicolas Morlet | Gepubliceerd op 4 jan. 2017 | Leestijd: 1 min

2020 luidt ook de komst in van een wereldwijde 100% elektrische SUV met een rijbereik van «minstens 300 mijl (482 km)», terwijl de F-150 pick-up (het meest verkochte voertuig aan de andere kant van de oceaan sedert 50 jaar) ook als hybride verkrijgbaar zal zijn.

Intussen zou een plug-in hybride variant van de Transit Custom bestelwagen in Europa op de markt komen, en zou ook de Amerikaanse politie beroep doen op patrouillewagens met een aandrijving op benzine en elektriciteit.

Advertentie – lees hieronder verder

En tenslotte stelt Ford een datum voorop voor de commercialisatie van zijn 100% autonome wagen. Een nummer waaraan zich tot op heden nog geen enkele constructeur waagde: het wordt 2021!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon