Actualiteit

Gefacelifte Jaguar F-Type beleeft wereldpremière in Brussel (+VIDEO)

Jaguar biedt zijn graag geziene F-Type een lichte facelift en die kunnen we voor het eerst in de hele wereld in het echt zien op het autosalon van Brussel. De lichte uiterlijke en technische wijzigingen gaan bovendien gepaard met een nieuwe speciale reeks.

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 11 jan. 2017 | Leestijd: 2 min

De F-Type kwam in 2012 op de markt en heeft een design dat zo hard in de smaak valt dat het voor Jaguar moeilijk lijkt om grote veranderingen aan te brengen. Het merk met de roofkat houdt het daarom bij een neus met nieuwe luchtinlaten en full-led-koplampen. In het interieur zijn nieuwe, lichtere stoelen gemonteerd en een verbeterd multimediasysteem.

Bovendien biedt Jaguar een speciale reeks aan met de naam 400 Sport. Die doet een beroep op een drukgevoede V6 met 400 pk en biedt een Super Performance-remsysteem, naast een aantal gepersonaliseerde instellingen.

Advertentie – lees hieronder verder

Omdat Jaguar afwezig is op het autosalon van Detroit dat nu plaats vindt, krijgt het autosalon van Brussel het plezier om deze nieuwe F-Type vanaf dit weekend in wereldpremière te mogen ontvangen.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon