Actualiteit

“Italian Car Passion” tentoonstelling start deze week in Autoworld

De volgende twee maanden zijn in Autoworld diverse fraaie Italiaanse wagens te zien. Op het programma staat een concours d'élégance op de “piazza centrale” in een georganiseerde chaos met enkele pareltjes zoals een Alfa Romeo Disco Volante uit 1952.

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 1 dec. 2015 | Leestijd: 2 min

De tentoonstelling is de vrucht van twee jaar voorbereiding en vindt plaats in Autoworld van 3 december 2015 tot 31 januari 2016. De bezoekers worden ontvangen in een “georganiseerde chaos” zoals enkel Italianen die kunnen realiseren. Bezoekers kunnen verschillende zones betreden: “Concorso d’eleganza”, “Competizione”, “Piazza centrale” en “show room”.

Op de tentoonstelling zal één van de vier bestaande exemplaren van de Alfa Romeo Disco Volante te zien zijn. Er staat ook een Lamborghini Miura van 1967, een Ferrari 275 GTS Pininfarina die destijds eigendom was van actrice Raquel Welch, de Fiat V8 Zagato (1952), de Bizzarrini 5300 GT Strada (1964) van de hand van Giugiaro, een De Tomaso Mangusta Bertone (1967), een Iso Rivolta Grifo Giugiaro (1963), een Fiat 8V en nog enkele recentere supercars.

Advertentie – lees hieronder verder

Bent u van plan om de tentoonstelling te bezoeken?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon