Actualiteit

Porsche wijst alle verantwoordelijkheid af voor dood Paul Walker

De constructeur reageert op de beschuldigingen van de dochter van de steracteur van de Fast & Furious films en citeert een rapport uit 2014 waaruit blijkt dat overdreven snelheid leidde tot het tragische ongeval van Paul Walker in een Porsche Carrera GT.

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 2 okt. 2015 | Leestijd: 2 min

Paul Walker overleed in 2013 bij een verkeersongeval in de marge van de opnames van Fast & Furious 7, de laatste episode van de succesvolle filmreeks tot op heden. De steracteur en zijn vriend die aan het stuur zat vonden beide de dood in het ongeval.

In Los Angeles startte de dochter van Paul Walker onlangs een rechtszaak voor doodslag tegen Porsche, omdat volgens haar de autoconstructeur onvoldoende informatie verschaft over de veiligheidsfuncties van de wagen, waardoor de crash vermeden had kunnen worden.

Advertentie – lees hieronder verder

Porsche publiceert nu een officieel antwoord waarin dus gesteld wordt dat de overheid heeft vastgesteld dat het ongeval met de Porsche Carrera GT het gevolg was van gevaarlijk rijden en overdreven snelheid. Wordt vervolgd.

Denkt u dat de volgende trilogie die wordt aangekondigd als slot van de saga Fast & Furious dezelfde flair zal hebben zonder Paul Walker ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon