Actualiteit

Praktische aanbevelingen : Op weg naar vakantie…

U gaat met de wagen op vakantie? In dat geval willen wij enkele praktische aanbevelingen opnieuw aanhalen.

| Gepubliceerd op 2 jul. 2014 | Leestijd: 2 min

Enkele dagen voor uw vertrek kan u best uw wagen laten nakijken door een deskundige. Vervolgens, de avond voor uw vertrek, gaat u uw bandendruk na (altijd bij koude banden!) en de vloeistofniveaus (voor olie enkele minuten na het stilleggen van de motor).

Op de dag zelf, bij het inladen van uw bagage, is het aangeraden om de zwaarste zaken achter in de koffer te plaatsen en te vermijden voorwerpen op de hoedenplank te leggen, aangezien deze zich kunnen omvormen tot projectielen bij bruusk remmen.

Advertentie – lees hieronder verder

De route, die moet u aanvangen met een olympische kalmte. Ter herinnering, u bent met vakantie. Er is dus geen haast! U kunt best vertrekken na een goede nachtrust. En, indien u absoluut moet vertrekken na het werk, dan is het aangeraden verschillende rustpauzes in te lassen. Een dutje van 20 minuten is doeltreffender dan eender welke espresso! Kinderen verdragen moeilijk lange ritten: enkele toeristische stops en het een of het ander spelletje in de wagen zijn buitengewone gelegenheden om hen af te leiden.

Om ongemakken tijdens het rijden te vermijden is het niet aangeraden bruisende dranken of chocolademelk te nuttigen. Ten slotte, het dragen van de gordel is verplicht voor iedereen, maar dat wist u ongetwijfeld al!

En wat zijn uw trucjes voor een zorgeloze reis? 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon