Actualiteit

Speedshop's Springmeeting 2014

Het is weer zover !

| Gepubliceerd op 3 apr. 2014 | Leestijd: 2 min

SPEEDSHOP BELGIUM nodigt U graag uit voor onze jaarlijkse AMERICAN CAR SHOW op ZONDAG 18 MEI 2014

Volgens onze jarenlange traditie richt SPEEDSHOP BELGIUM, weerom zijn spetterende en spraakmakende SPRINGMEETING in. Dit jaar reeds de 21ste editie ! Op deze grootse en unieke American Car Show (editie 2013 : meer dan 500 US CARS) met internationale allure, kan U onder andere ook genieten van de live muziek, bodypaint,  kraampjes, enz.

Advertentie – lees hieronder verder

Voor de kleintjes onder ons is er een groot springkasteel en een mooie leuke kindermolen voorzien. En dit alles is GRATIS!!

Voor de barbecue, frietjes en snacks, drankjes, sangria-bar, cava-bar en ijsjes zijn democratische prijsjes van toepassing !

Tevens kan U in onze “partsshop” op deze spetterende dag genieten van uitzonderlijke voorwaarden en spectaculaire kortingen!

IEDEREEN is welkom op deze grandioze dag tussen 10u en 18u, en bovendien is de toegang GRATIS, zowel voor bezoekers als voor de deelnemers aan de AMERICAN CAR SHOW.  Ook krijgt iedere deelnemende US-CAR een mooie “trophy” (mini-beker) als aandenken !

WIJ VERWACHTEN JULLIE ALLEN OP ZONDAG 18 MEI 2014 in de Bettestraat te STEKENE (ambachtelijke zone “Kleine Akker”).  En breng gerust familie en vrienden mee !!

SPEEDSHOP BELGIUM is dé garage en leverancier bij uitstek voor alle onderdelen en accessoires voor ALLE MERKEN EN MODELLEN VAN AMERIKAANSE WAGENS ( zowel hedendaagse, classics of oldtimers ), uit STEKENE (Oost-Vlaanderen).

Meer info: WWW.SPEEDSHOP.BE of 03/789.16.82

TOT DAN!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon