Automarkt

Audi lanceert leasingformule voor elektrische auto

Amper enkele weken na Volkswagen lanceert Audi eveneens de e-Moby leasingformule. Deze blijft voorbehouden aan hybride modellen zoals de A3 e-Tron en de Q7 e-Tron. Via het systeem kan je de wagens thuis opladen en de energiekost wordt door de werkgever betaald.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 25 apr. 2017 | Leestijd: 2 min

Om dit te realiseren, biedt het e-Moby contract twee verschillende laadformules: Nexxtender Mobile of de Wallbox Nexxtender Advance Single. Het eerste systeem heeft een mobiele laadkabel met een maximaal laadvermogen van 1,5 tot 3 kW. Tussen de kabel zit een box die de hoeveelheid energie meet om de wagen te laden. De tweede oplossing is een muurbox die versneld thuisladen mogelijk maakt. Hier kan men tot een vermogen van 22 kW gaan.

In beide gevallen worden de data meteen doorgestuurd naar de Powerdale centrale die zich bezighoudt met de herfacturatie aan de werkgever van de stroom die initieel op de rekening van de gebruiker werd geboekt. Die stroom kan dan meteen aan de werknemer terugbetaald worden.

Advertentie – lees hieronder verder

De Nexxtender Mobile kost 650 € excl. BTW; de Wallbox Nexxtender Advance Single betaal je 2.200 € excl. BTW. Dit bedrag wordt verrekend in de maandelijkse huurprijs van de wagen.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon