Blog

Gocar.be, de nieuwe referentie op het web

Bedankt voor uw trouw ! We zijn gestart in april 2014 en u bent een van de 40.000 trouwe bezoekers van onze drietalige website Gocar.be. Deze cijfers zijn erg bemoedigend en ze motiveren onze redacteurs om u elke week pertinent autonieuws te brengen, soms zijn het ook weetjes die ergens een raakpunt hebben met de autosector.

| Gepubliceerd op 30 dec. 2014 | Leestijd: 2 min

Los van het feit dat we jullie dagelijks het jongste autonieuws brengen, heb je via Gocar.be toegang tot diverse handige diensten. Je vindt er een ruime keuze aan tweedehandswagens, maar u hebt er ook een directe link naar nieuwe wagens die via Belgische dealerships worden verkocht. Dat is meteen een primeur voor ons land ! Als u uw gading niet kan vinden binnen de 3.000 aangeboden voertuigen, kan je uw zoekregio uitbreiden tot gans Europa . We hebben een exclusief Belgisch partnership met mobile.de. Zij beschikken over het grootste platform op de Europese automarkt waarmee u rechtstreeks toegang krijgt tot 200.000 nieuwe wagens (via de button “Europe” in de lijst met zoekresultaten).

Gocar.be is ook perfect geïntegreerd binnen de portaalsite van Autovlan.be waarop je een aanbod van 1.200.000 Europese tweedehandswagens vindt. Je kan hier probleemloos uw oude wagen verkopen of op zoek gaan naar een occasie.

Advertentie – lees hieronder verder

In 2015 gaat Gocar.be verder met nieuws te leveren naast tal van andere praktische tools. Maar voor we dieper ingaan op wat het nieuwe jaar te bieden heeft, willen we jullie aangename feestdagen wensen en jullie onze beste wensen overmaken voor het nieuwe jaar .

Misschien heeft u ook een suggestie om Gocar.be nog aantrekkelijker te maken ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon