Buzz

Spectaculaire ontsnapping gekidnapte vrouw (+VIDEO)

Gekidnapt worden moet een ware nachtmerrie zijn. Onlangs overkwam het een 25-jarige vrouw uit Alabama die eerst net buiten haar appartement onder schot werd gehouden en nadien in de koffer van een auto werd opgesloten. Gelukkig voor haar kon ze ontsnappen!

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 23 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

De dader was niet verwonderlijk op zoek naar dollars. Toen de jongedame hem duidelijk maakte dat ze geen cash op zak had, werd ze pardoes gedwongen plaats te nemen in de koffer van haar eigen Nissan Altima. Haar portefeuille en gsm werden haar afgenomen en de kidnapper reed vervolgens naar verschillende afhaalautomaten in de hoop geld van haar rekening te kunnen halen.

Uiteindelijk kwam de Nissan toe aan een tankstation waar ook een geldautomaat staat. Aangezien de verdachte er maar niet in slaagde een bedrag af te halen, riep hij de hulp in van de eigenaar van het tankstation. Die verklaarde achteraf aan de politie dat hij voelde dat er iets niet klopte… Hij zou dan ook tegen de man hebben gezegd dat hij later terug moest komen. 

Advertentie – lees hieronder verder

Op het moment dat de Nissan weer wegreed, zonder buit dus, was de jonge vrouw er al in geslaagd om de koffer langs binnenuit te openen. Na haar spectaculaire ontsnapping liep ze recht het tankstation in om hulp te vragen. De politie werd verwittigd en de dame afgevoerd naar het ziekenhuis ter verzorging van haar lichte verwondingen. De dader zou wel nog steeds voortvluchtig zijn…

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon