Oldtimers

Deze Toyota Supra van 1998 zou 125.000 dollar waard zijn

Deze Toyota Supra heeft slechts 14.215 miles (22.800 km) op de teller en verkeert in originele staat zoals hij in 1998 werd geleverd. Is dat voldoende om een prijs van 125.000 dollar (110.000 euro) te rechtvaardigen?

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 29 jun. 2017 | Leestijd: 2 min

Dit is de vraagprijs van een Toyota-dealer uit het Amerikaanse Hartford. Volgens de verkoper is dit exemplaar nooit in handen geweest van tuners en is het in volkomen originele staat. Zowel het koetswerk, de aluminium velgen, het interieur met cassettespeler en de motor zijn standaard gebleven.

De motor is overigens een zescilinder in lijn die 320 pk naar de achteras stuurt via een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze Supra beschikt bovendien over enkele – voor zijn tijd – vooruitstrevende technologieën zoals een adaptieve stuurinrichting en demping die zich aanpast aan de snelheid in combinatie met een onafhankelijke wielophanging.

Advertentie – lees hieronder verder

Het laatste argument om deze prijs te verantwoorden, is de nakende lancering van een nieuwe generatie Toyota Supra die de interesse voor dit model een boost zal geven.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon