Concept Cars

Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept: klaar om te gaan skiën

Naast de C-Aircross zal Citroën op het autosalon van Genève ook nog een andere concept tonen. Die is gebaseerd op de korte versie van de SpaceTourer. Deze concept is perfect uitgerust om met het gezin of met vrienden de bergen in te trekken om te gaan skiën, hoewel het ook een duidelijke marketingoefening is.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 16 feb. 2017 | Leestijd: 1 min

Deze concept is er vooral gekomen om de nieuwe lijn met afgeleide accessoires “Ë” te ondersteunen. Zo heeft de concept een interieur- en dashboardbekleding met blauwe, witte en rode lijnen zoals alle producten uit de “Ë”-collectie.

Los daarvan is deze concept interessant voor offroadliefhebbers die met de familie op wintersportvakantie willen vertrekken. De wagen is uitgerust met koetswerkbeschermers, heeft 60 mm extra bodemspeling en een vierwielaandrijving die door Dangel werd ontwikkeld. Tot slot werden de banden van sneeuwkettingen voorzien. De concept die we te zien krijgen, is gebaseerd op de XS-versie. Het interieur biedt vijf zitplaatsen met een verschuifbare achterbank. Zo kunnen ski’s en de bijhorende laarzen makkelijk mee!

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon