Dream Cars

Een SUV van Ferrari

De volgende maanden zullen verscheidene prestigemerken hun SUV onthullen. We weten dat de Bentley Bentayga, Lamborghini Urus en de Rolls-Royce Cullinan bijna klaar zijn om binnenkort de nieuwe speeltjes van de gefortuneerde klanten te worden. Op het resultaat van Ferrari is het daarentegen nog even wachten.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 17 jun. 2015 | Leestijd: 2 min

Om de lancering te bespoedigen moet Sergio Marchionne, de grote baas van het merk met het steigerend paardje, misschien eens een blik werpen op het jongste werk van Theophilus Chin. Deze designer, die bekend is van zijn 3D renderings die op internet verschenen, kwam namelijk op de proppen met een Ferrari die hij FX doopte. Het gaat hier uiteraard over een crossover die niet zou misstaan bij een Ferrari-verdeler als de constructeur de beslissing zou nemen zich op deze lucratieve markt te storten.

Om het project niet te dol te maken, liet Theophilus Chin zich inspireren door het huidige gamma. Hij hernam in zijn ontwerp de hoofdtrekken van de FF, de eerste Ferrari met vierwielaandrijving, en voorzag uiteraard twee deuren extra en meer grondspeling. Het resultaat is dan ook heel realistisch!

Advertentie – lees hieronder verder

Als u weet dat Ferrari nu instaat is een degelijke integrale aandrijving aan te bieden, is de stap niet veraf om zo’n model te voorzien van het blok van de FF, een V12 met minimum 660 pk, of in de tijdsgeest ook een high-tech hybride aandrijving te voorzien.

En zou u het leuk vinden dat de FX crossover van Theophilus Chin er komt?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon