Dream Cars

Live vanuit Brussel: de meest prestigieuze auto van het Autosalon

Voor de meest prestigieuze auto van het Autosalon, de Rolls-Royce Ghost V-Specification, moet je naar Paleis 12. Naast de gewoonlijke exclusiviteit, is deze wagen ook nog eens een limited edition.

| Gepubliceerd op 24 jan. 2014 | Leestijd: 2 min

Een krachtig verhaal

Het gebeurt zelden dat Rolls-Royce de nadruk legt op het vermogen van een van zijn wagens. Dat is nochtans het geval voor de V-Specification. De 6.6-V12 wint 30 pk dankzij de Ghost V-Specification onder de motorkap. Deze limited edition van 600 pk is een snelle sprinter die op minder dan vijf seconden de 100 km/uur bereikt. Rolls-Royce verklaart overigens dat 80% van het vermogen onmiddellijk beschikbaar is.

Exclusiviteit voor alles

Het Britse merk heeft natuurlijk de nadruk gelegd op de details. Zo beschikt de Ghost V over een specifieke klok en verschillende V-decoraties op de zetels en het meubilair.

Advertentie – lees hieronder verder

Rolls geeft de klant de keuze uit 45.000 kleuren, maar vijf daarvan zijn speciale tinten, zoals het violet op de foto. Het merk van Goodwood wijkt een beetje af van zijn traditie door optioneel zichtbare en verchroomde uitlaatpijpen voor te stellen.

Dit model zal enkel verkrijgbaar zijn van januari tot juni dit jaar. De prestigieuze fabrikant stelt de Ghost V-Specification voor in een normale en een lange versie.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon