Dream Cars

Mayweather koopt Koenigsegg van 5 miljoen dollar

Floyd Mayweather, de bekende Amerikaanse boxer, laat van zich horen. Dit keer gaat het niet over een laatste kamp maar wel over zijn jongste aankoop. De man is bekend als verzamelaar van exclusieve wagens. De man houdt van “bling bling” en kocht zopas één van de drie bestaande Koeningsegg CCXR Trevita-exemplaren.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 26 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

De man postte een foto van deze bolide – die hij voor een slordige 4,8 miljoen dollar kocht – op zijn Instagram-account. Floyd stelde dat het om een erg zeldzaam model ging. Dat verantwoordt de hoge prijs zodat de wagen enkel is weggelegd voor superrijken. Voor iemand die in mei nog 150 miljoen dollar verdiende bij het “gevecht van de eeuw” tegen Manny Pacquiao is dat een peulenschil.

Het is te hopen dat Floyd Mayweather geen al te zware voet heeft in deze Koenigsegg CCXR Trevita want hij zou snel tegen de politie aanlopen. Deze fraaie bolide beschikt over een 4,7 liter grote V8 biturbomotor die goed is voor een betoverende 1.018 pk. Met een dergelijk vermogen spurt deze supercar in amper 2,9 seconden naar 100 km/u. De topsnelheid bedraagt 410 km/u. Ondanks die prestaties is deze Koeningsegg niet de snelste binnen zijn segment. De Bugatti Veyron Super Sport haalt een topsnelheid van 434 km/u. Laat ons hopen dat Mayweather dat niet te horen krijgt, hij zou zich verongelijkt voelen !

Advertentie – lees hieronder verder

Vindt u dit koopje van Floyd Mayweather nog redelijk ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon