Fun

BMW i3 wordt op Amazon verkocht

In de toekomst koopt u misschien uw nieuwe wagen op Amazon. Dit is geen grap want in Japan kan je via deze e-commerce specialist sinds kort een nieuwe BMW i3 bestellen. Deze verkoopmethode is een primeur. Tot nu toe kon je op Amazon slechts tweedehandswagens kopen via diverse handelaars.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 10 apr. 2015 | Leestijd: 2 min

De i3 heeft recht op een pagina die integraal aan de auto is gewijd. Er worden 6 verschillende kleuren van de elektrische stadswagen aangeboden. De prijzen variëren tussen 4,99 miljoen en 5,46 miljoen Yen (omgerekend 38.600 en 42.300 euro), afhankelijk van de gekozen opties. De aankoopprocedure is vergelijkbaar met elke andere aankoop op de site. Je voegt de wagen toe aan je winkelmandje en je plaatst de bestelling.

Het spreekt dat de aankoop van een wagen niet vergelijkbaar is met die van pakweg een boek. Na de aankoop wordt de i3-klant doorgeleid naar een adviseur van een Japanse BMW-dealer. Op die manier kan men alles verifiëren en kan men de klant bijvoorbeeld ook een financiering voorstellen.

Advertentie – lees hieronder verder

Chinese kopij van de BMW i3 (26-03-15)

Mocht u er aan twijfelen, de wagen zal niet via de post worden geleverd. Maar we gaan er wel van uit dat hij aan huis wordt gebracht. In Japan is BMW niet de enige speler die wagens via het internet verkoopt. Je kan ook een Tesla online bestellen maar dat lukt enkel via de merkeigen Tesla-site.

Zou u een auto durven bestellen via Amazon ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon