Fun

Eerste helft : De auto's van de Rode Duivels!

Enkele dagen voor het begin van het Wereldkampioenschap Voetbal staan onze Rode Duivels meer dan ooit in de schijnwerpers. Om op de hoogte te blijven hebben we besloten om wat onderzoek te doen naar zij die het leven van onze spelers delen. We hebben het dan natuurlijk over hun wagens. 

| Gepubliceerd op 12 jun. 2014 | Leestijd: 2 min

Dit was verre van gemakkelijk. Onze spelers scheppen helemaal niet op met hun auto's. Vincent Kompany werd vaak gespot aan het stuur van een Porsche Panamera Turbo. Niet slecht! Thibaut Courtois beschikt over een meer bescheiden wagen: een rode Volkswagen Golf TDI van 150 pk met de sportieve R-afwerking van de fabrikant. Thomas Vermaelen heeft ook een Porsche Panamera in zijn garage staan. Hij heeft ook een meer bescheiden wagen, die veel origineler is. De speler bezit een Nissan Figaro; een model met een neo-retrolook die begin jaren 90 geproduceerd werd.

Marouane Fellaini is de speler die het minst geïnteresseerd is in mooie wagens. De speler die we van ver op het veld herkennen omwille van zijn wilde haardos, heeft lang met een Opel Corsa gereden voor hij zich liet verleiden door een Chevrolet Camaro. Dit gezegd zijnde toont hij wel een zekere interesse voor elektrische wagens. Hij heeft namelijk recent geïnvesteerd in de holding New Energy Solutions Invest. Zij willen binnen de vier jaar 2.500 oplaadpunten installeren in de buurt van hotels, parkings en supermarkten.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat vindt u van deze nieuwtjes? 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon