Fun

Floyd Mayweather : de bokser die van mooie wagens houdt

Op zaterdag 2 mei vond in Las Vegas de “kamp van de eeuw” plaats. De Amerikaan Floyd Mayweather nam de handschoen op tegen Philippin Manny Pacquiao. Door deze wedstrijd te winnen verzekerde Floyd Mayweather zich van drie wereldtitels (WBO, WBA en WBC binnen zijn categorie) en hij mocht tevens 150 miljoen dollar bijschrijven op zijn rekening. Een deel van dat vermogen zal hij zeker spenderen aan zijn passie voor auto’s.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 4 mei 2015 | Leestijd: 2 min

De man krijgt ook wel eens de bijnaam “Money” omwille van zijn luxueuze smaak in het algemeen en zijn voorliefde voor exclusieve wagens in het bijzonder. Zijn garage lijkt wel op de grot van Ali Baba. Op een filmpje dat recent op Youtube werd gepost, toont een van zijn medewerkers de vloot gemotoriseerde speeltje van de bokser. En geloof ons, de collectie is de moeite waard …

In het filmpje dat iets meer dan 2 minuten duurt, zie je de meest exclusieve wagens ter wereld defileren en ze delen dezelfde garage. Jet ziet onder andere een Bugatti Veyron, een Rolls Royce Ghost, Lamborghini’s, Ferrari’s en enkele AMG-modellen van Mercedes langskomen. De chauffeur legt ook uit dat Floyd Mayweather deze wagens dagelijks gebruikt. Zijn staff moet er voor zorgen dat al die wagens altijd startklaar staan.

Advertentie – lees hieronder verder

Floyd Mayweather is ook iemand die men niets kan ontzeggen. Zo liet hij ooti een Bugatii Veyron bij hem afleveren in minder dan 12 uur. Kortom, voor een “bling bling” ster is duidelijk alles mogelijk.

Wat vindt u van deze etalage verfijnde wagens ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon