Fun

Lopifit, de tweewieler van de toekomst

Herinnert u zich het personage van Willie Wortel uit de Donald Duck-verhalen van Disney Studios? In dat geval kan u zich meteen een beeld vormen over de man die dit originele transportmiddel heeft uitgevonden. Je kan er al lopend op rijden.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 13 feb. 2015 | Leestijd: 2 min

De uitvinder is Bruin Bergmeester en komt uit het Nederlandse Valthe. De man kwam op het idee nadat hij het beu was om tussen vier muren te trainen op zijn loopband. Hij besloot om de loopband buiten te zetten. Vervolgens vatte Bruin Bergmeester het geniale plan op om zijn loopband op een tweewieler te plaatsen. Vervolgens monteerde hij ook nog een elektromotor op het achterwiel. Ziehier de Lopifit, een tuig dat lijkt op een uit de kluiten gewassen step !

Op dit ogenblik beschikt de familie Bergmeester over vijf exemplaren van deze Lopifit waarmee ze hun dagelijkse verplaatsingen doen. Het tuig gaat niet onopgemerkt voorbij aan de bewoners en de bezoekers van Valthe. Iedereen die de Lopifit ziet, is van mening dat het een uitstekend instrument is om in vorm te blijven. Men kan cardiotraining combineren met verplaatsingen. Kortom, het lijkt wel of je de fitnesszaal niet verlaat. Bruin Bergmeester hoopt om via deze weg een fabrikant te vinden die deze loopfiets op grote schaal kan produceren.

Advertentie – lees hieronder verder

Zou u de fiets ruilen voor een Lopifit ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon