Fun

Obama haalde rijbewijs

Malia, de oudste dochter van Barack en Michelle Obama is een opgroeide dame als alle andere. Ze is 16 en net als andere Amerikanen van haar leeftijd wil ze met de wagen leren rijden en haar rijbewijs halen. Wanneer je echter de dochter bent van het Amerikaanse presidentiële koppel dan kan je je niet in gelijk welke rijschool inschrijven.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 14 apr. 2015 | Leestijd: 2 min

Michelle Obama, die erop staat dat haar dochters “zo normaal mogelijk” kunnen opgroeien, heeft een uitstekende oplossing gevonden. De first lady was onlangs te gast in een talkshow van Rachel Ray op de nieuwszender CBS. Ze liet zich ontvallen dat de geheime dienst van het Witte Huis Malia had leren rijden.

In datzelfde interview gaf Michelle Obama aan dat het ook voor haar zeven of acht jaar geleden was dat ze nog met de wagen had gereden. Ze voegde er aan toe dat de geheime dienst vooral wilde voorkomen dat ze alleen met haar dochter in de wagen zou zitten. Kortom, het werd haar gewoonweg verboden om zelf haar dochter te leren autorijden.

Advertentie – lees hieronder verder

Over de rijlessen zelf werd geen informatie vrijgegeven. We zullen dus nooit weten of Malia haar manoeuvres heeft geleerd aan het stuur van de Cadillac One, de presidentiële wagen die ook wel eens “het beest” wordt genoemd. Het is wel te hopen dat de geheime dienst Malia enkele kneepjes heeft geleerd om paparazzi en andere onaangename gasten af te schudden. Het zou in elk geval handig zijn voor de dag dat haar ouders niet langer in het Witte Huis resideren.

Zou u zich kunnen inbeelden dat Michelle Obama haar dochter rijles geeft ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon