Fun

Te koop: Ferrari Testarossa uit tv-serie Miami Vice

Heeft u zich kunnen bedwingen om niet te bieden op de Mercedes 190 E 2.5 Evolution II waarover we het enkele dagen geleden hadden? Misschien zwicht u deze keer voor de witte Ferrari Testarossa uit 1986 die te zien was in de bekende tv-serie. Het gaat om één van de exemplaren die werd gebruikt bij de opnames van de reeks Miami Vice.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 5 jan. 2017 | Leestijd: 2 min

De wagen werd in de serie bestuurd door het bekende detectiveduo Sonny Crockett en Ricardo Tubbs. Het gaat om één van de eerste exemplaren die werden gebouwd. Dat merk je aan de achteruitlijkspiegel die enkel langs de bestuurderskant werd gemonteerd. Het gaat om één van de twee exemplaren die door Ferrari aan de producers van de serie werden geschonken. Ze moesten de zwarte Daytona (in werkelijkheid een replica waarvan men in Maranello niet vrolijk werd) vervangen.

Dit exemplaar werd door Ferrari Classiche naar quasi nieuwstaat gerestaureerd en de 4,9 l grote V12-motor heeft slechts 16.500 mijl (of 26.500 km) op de teller.

Advertentie – lees hieronder verder

De wagen wordt door veilinghuis Barret-Jackson verkocht en er wordt geen minimumprijs ingesteld. Deze Testarossa is geen onbekende want hij werd eerder al te koop aangeboden. Dat gebeurde zowel online als tijdens de Monterey Car Week, precies twee jaar geleden.

Lees ook:

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon