Een nieuwe auto kopen

Altijd interessant, die autosaloncondities?

Januari is de Belgische autosalonmaand, dé ideale gelegenheid om inspiratie op te doen voor je volgende nieuwe auto, ter plekke te vergelijken en soms zelfs een testrit te ondernemen. Bovendien zwaaien veel merken dan met saloncondities en die zijn vaak interessant. Toch?

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 20 jan. 2019 | Leestijd: 2 min

Heb je tijd voorhanden, dan is het onnodig om je naar Brussel te verplaatsen. Bezoek eerder de toonzalen van autoverkopers in je buurt, daar krijg je geheid dezelfde condities en misschien zelfs nog een tikkeltje meer (persoonlijke service in de vorm van brandstof of één of ander voordeel of korting). Tenslotte worden er nog maar zelden auto’s verkocht op het salon zelf; de invoerders staan er in de eerste plaats met een stand als uithangbord voor het merk dat ze vertegenwoordigen…

Ook belangrijk om te weten, is dat januari heus niet de enige maand is waarin je goede zaken kan doen. De prijzenslag tussen constructeurs blijft soms een heel jaar duren en vaak zijn de grootste salonkortingen gelinkt aan modellen die aan het einde van hun carrière zitten. Steeds blijven vergelijken, is de boodschap. Met deze laatste tip in het achterhoofd doe je er misschien nog beter aan om een kijkje te nemen op Gocar.be, de eerste zoekertjessite voor nieuwe (stock)wagens van België waarop élke dag met – fikse – kortingen wordt gegooid.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon