Nieuwe modellen

Autosalon Brussel 2017: de nieuwigheden bij Fiat

Fiat toont één van de zeldzame wereldpremières op het autosalon van Brussel 2017. Deze nieuwe 500 X SUV werd in een nieuw jasje gestoken. Deze constructeur legt duidelijk de klemtoon op het Professional gamma. Vorig jaar wed immers de Talento en de Fullback vernieuwd. Men zet ook het totaal vernieuwde Abarth-gamma in de kijker.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 3 jan. 2017 | Leestijd: 2 min

Wat de 500X SUV voor modeljaar 2017 betreft, hoeft u zich niet aan grote veranderingen te verwachten. De vernieuwing zit slechts in details. Op deze 95ste editie van het autosalon van Brussel krijg je voor het eerst ook het volledige gamma van de Tipo onder ogen.

Bij de bestelwagens maken vooral de Talento en de Fullback grote sier. Beide modellen werden ontwikkeld in samenwerking met nieuwe partners. Het eerste model werd samen met Opel (en dus ook met Renault) ontwikkeld, terwijl de tweede een Turijnse variante is op de Mitsubishi L200. Men zou haast de kleine Fiorino vergeten te vermelden die vorig jaar werd vernieuwd.

Advertentie – lees hieronder verder

Op de Abarth-stand verwachten we een pittige sfeer met de kost van de 124 Spider en de 595, beide voorzien van een schorpioen-embleem.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon