Nieuwe modellen

Autosalon Brussel 2017: de nieuwigheden bij Mazda

Mazda heeft twee Europese premières voor het Belgische publiek met de lancering van de bijzonder mooie Mazda MX-5 RF en de Mazda 3 die zopas werd gefacelift. Een leuk geschenkje voor ons kleine landje nadat Mazda in september verstek gaf op de Mondial de l'Automobile in Parijs.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 6 jan. 2017 | Leestijd: 2 min

Hij is gebaseerd op de vierde generatie MX-5 en deze RF-versie maakt het verschil met een elektrisch bediend hard wegklapdak in plaats van de soepele kap. Door het fraaie fastback-koetswerk gaat ook het comfort er op vooruit. Deze versie betaal je 2.500 euro meer dan de conventionele variant met een dak van textiel.

Mazda toont nog meer nieuwigheden in de vorm van de nieuwe 3 die een lichte facelift onderging met een aangepast koetswerk en een iets ander interieur. Deze compacte Mazda maakt ook gebruik van de G-Vectoring, wat eerder op de 6 werd gelanceerd en vooral voor een vlotter rijgedrag zorgt. De Japanse constructeur neemt de gelegenheid te baat om ook de rest van het gamma te tonen: de Mazda 2, de CX-3, de CX-5 en de MX-5.

Advertentie – lees hieronder verder

Lees ook:

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon