Nieuwe modellen

Autosalon Brussel 2017: de nieuwigheden bij Opel

Opel heeft groot nieuws want de constructeur onthult in Belgische première de Ampera-e, een compact en elektrisch aangedreven éénvolumemodel met een autonomie van 500 km. Opel ziet dit als “het begin van een nieuw tijdperk”. Je zou haast de andere nieuwigheden op de stand vergeten…

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 3 jan. 2017 | Leestijd: 2 min

Opel koestert duidelijk grote ambities want het merk heeft een stand van 2.500 m2. De bezoekers kunnen er ruim 33 voertuigen – waaronder 16 bestelwagens – bekijken. Los van de Ampera-e – waarvan de lanceringsdatum nog niet bekend is – kan men de overige nieuwigheden die op de stand staan meteen bestellen.

Dan hebben we het over de Karl Rocks, een klein stadswagentje met vijf deuren en een avontuurlijke look. Verder is de originele Astravan, een bestelwagen op basis van de nieuwe Astra break die exclusief voor onze markt werd ontwikkeld.

Advertentie – lees hieronder verder

Er staan ook originele modellen zoals deze Vivaro die tot mobilhome werd omgebouwd. Er is ook een Movano die werd aangepast om pakketjes te leveren. Tot slot is er de Opel Astra TCR (compact racemodel) dat gedurende het salon zal worden vervangen door de GT concept.

Lees ook:

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon