Nieuwe modellen

DS7 Crossback: Franse luxe versus Duitse premium (+VIDEO)

Na een lange teasingcampagne haalt DS eindelijk het doek van zijn nieuwe SUV, de DS7 Crossback. De hybride motorisatie levert 300 pk, hij heeft een uniek design en komt met een origineel en luxueus interieur. Hij heeft valabele argumenten om met de Duitse premium SUV’s te concurreren.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 1 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

Hij is qua formaat iets korter dan de Audi Q5 of de BMW X3 maar hij heeft ook een design waarmee hij zich van die concurrenten onderscheidt. Zo zien we bijvoorbeeld achteraan lange en smalle lichtunits. Binnenin kijk je op twee 12 inch schermen met een unieke vormgeving en dito functies. DS maakt ook het verschil met fraaie materialen en een bewegend klokje.

Er worden vijf motorisaties voorzien met vermogens tussen de 130 en de 225 pk. Vanaf 2019 wordt het gamma uitgebreid met een plug-in hybride versie die 300 pk levert. Die zou volgens de nieuwe Europese meetcyclus (MVEG) een zuiver elektrische autonomie van 60 km hebben.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze DS krijgt ook een semi-autonome rijfunctie en een automatische parkeerfunctie. Deze DS7 Crossback  zal nog deze zomer beschikbaar zijn. Voor het zover is zal de “X74 La Première” vanaf mei worden gelanceerd.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon