Nieuwe modellen

Een Range van bijna 200.000€

Als u tot hiertoe op zoek was naar een zeer luxueuze Range Rover, was u gesteld met de Autobiography uitvoering die een prachtige en zeer hoogwaardige afwerking door vaklui biedt. De volgende weken komt daar wellicht verandering in. Land Rover gaat begin april op het Salon van New York “de meest luxueuze Range Rover die ooit werd geproduceerd” voorstellen. Dat laat de constructeur tenminste uitschijnen via een teaser.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 26 mrt. 2015 | Leestijd: 2 min

Over dit luxueuze model is er verder nog geen informatie bekend op dit moment. De teaser werd al door verschillende media opgenomen en toont enkel een bovenaanzicht van een Range Rover naast de nieuwe Jaguar XF, die de andere blikvanger wordt van de Jaguar – Land Rover Groep.

Uiteraard ligt het voor de hand dat de constructeur verdergaat op de basis die al bestaat met de reeds zeer exclusieve Range Rover Autobiography Black met verlengde wielbasis. Als de geruchten kloppen, kunnen we hierbij bevestigen dat het nieuwe vlaggenschip van het Range Rover-gamma een tweekleurige lak, een viervoudige uitlaat, specifieke 22-duimsvelgen en natuurlijk een volledige lederen interieur van topkwaliteit krijgt.

Advertentie – lees hieronder verder

Onder de motorkap ligt wellicht de krachtigste motor uit het gamma en we kunnen er ook van uitgaan dat het huidige onderstel van de Range Rover zal gebruikt worden. Het prijskaartje van deze SUV zal zonder twijfel boven de 180.000 euro uitstijgen.

En ziet u zich al rijden in de “de meest luxueuze Range Rover die ooit werd geproduceerd”?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon