Nieuwe modellen

Eerste filmpje van de Tesla Model 3 “RC” (+VIDEO)

Zoals zo vaak bij Tesla is deze nieuwe informatie over de Model 3, waar zo sterk naar wordt uitgekeken, de wereld ingestuurd door de grote baas Elon Musk in eigen persoon. In een kort filmpje zien we de berline in zijn bijna definitieve versie terwijl nieuwe details worden gepubliceerd.

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 28 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

Afgelopen week leerden we dat de Model 3 geen Beta-versie krijgt om het in IT-taal te zeggen, maar dat hij onmiddellijk op de markt wordt gebracht in een “release candidate”-versie. Die zien we in een filmpje waarin zijn acceleratie wordt getoond. Hij zou van 0 naar 100 km/h optrekken in zes seconden.

We leren verder dat de Model 3 batterijen krijgt van maximum 75 kWh, die hem op de Amerikaanse EPA-verbruikscyclus een rijbereik geven van 500 kilometer. Door de kortere wielbasis dan die van de Model S is er voor grotere batterijen geen plaats.

Advertentie – lees hieronder verder

Elon Musk heeft verder bevestigd dat de Model 3 de semizelfstandige rijtechnologie van zijn grote broer S overneemt, in de meest geëvolueerde versie met 8 camera’s en 12 ultrasoonsensoren.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon