Nieuwe modellen

Mazda 6 krijgt nu al een facelift!

Op het salon van Los Angeles regent het niet alleen nieuwe modellen, tal van constructeurs tonen er ook kleinere updates van bestaande producten. Zo kunnen de bezoeker op de Mazda-stand de vernieuwde Mazda 6 zien. Na een carrière van amper 2,5 jaar acht het merk de tijd rijp voor een facelift. De aanpassingen zijn niet ingrijpend maar je ziet wel duidelijk het verschil.

| Gepubliceerd op 28 nov. 2014 | Leestijd: 2 min

De Mazda 6 van de derde generatie ondergaat geen ingrijpende koetswerkaanpassingen want het model kent veel bijval omwille van de look. We zien enkel een iets breder frame rond het radiatorrooster, koplampen met een aangepaste look en een bijhorende bumper. De wagen rolt voortaan ook op 19 duim grote velgen. That’s it!

Binnenin zijn de aanpassingen iets ingrijpender. Er is een nieuw dashboard en een andere centrale console. Daarin zit voortaan een zeven inch groot aanraakscherm voor het navigatiesysteem. Ook de bekledingsmaterialen zijn verfijnder dan ooit.

Advertentie – lees hieronder verder

Mazda voorziet ook een uitgebreider gamma rijhulpmiddelen zoals een dode hoek assistent, een obstakelherkenning waarbij de Mazda ook het verkeer achter de wagen in de gaten houdt bij het manoeuvreren.

Qua motorisaties kunnen we rekenen op de SKYACTIV-G 2.0 die beschikbaar is met twee vermogens (145 pk en 165 pk) en de SKYACTIV-G 2.5, goed voor 192 pk. Voor dieselrijders is er de SKYACTIV-D 2.2 die 150 of 175 pk levert.

Wat denkt u over de verbeteringen aan de Mazda 6 die in de loop van 2015 op de markt komt ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon