Nieuwe modellen

Nieuw strijdwapen voor Hyundai

Op de Europese hoofdzetel van Hyundai hebben we in avant-première enkele toekomstige modellen van het merk mogen ontdekken. Onder hen zagen we de 3-deurs afgeleide van de i20. Deze i20 Coupé zal op het salon van Genève officieel debuteren. Deze compacte Koreaan is een echte eyecatcher !

| Gepubliceerd op 23 dec. 2014 | Leestijd: 2 min

Deze driedeursversie van de i20 breekt qua design met het vorige model. En ook in vergelijking met de vijfdeurvariante van de i20, zien we een andere huisstijl. Zo komt er een specifieke snuit, iets bredere heupen en zijruiten die achteraan in een punt naar elkaar toelopen. De achterlichten zijn ook verfijnder, kortom, hij ziet er goed uit !

Binnenin zien we geen verrassingen. Het dashboard wordt overgenomen van de berlineversie en ook de rest van het interieur verschilt nauwelijks. Deze i20 Coupé wil ook praktisch zijn want de koffer slikt 336 liter en dat is zelfs 10 liter meer dan bij de i20 vijfdeurs.

Advertentie – lees hieronder verder

Onder de motorkap van deze stadswagen hebben we keuze uit twee viercilindermotoren op benzine (1.25 van 84 pk of een 1.4 van 100 pk) en twee diesels (1.1 CRDi van 75 pk en de 1.4 CRDi van 90 pk). Er zit ook nog een nieuwe driecilinder turbomotor op benzine in de pipeline die het gamma zal verbreden.

Denkt u dat deze stadswagen voldoende charisma heeft om een vuist te maken tegen de concurrentie ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon