Nieuwe modellen

Nieuwe Hyundai i30 is klaar voor Europa

De Mondial de l’Automobile in Parijs nadert in ijltempo en het ziet er naar uit dat we ons aan rist nieuwigheden mogen verwachten. De Hyundai i30 van de vierde generatie is er zo eentje. Hij krijgt het nieuwe cascade-radiatorrooster en heeft recht op 1,4 liter grote en 140 pk sterke benzinemotor. Hij zal leverbaar zijn als break en als coupé.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 8 sep. 2016 | Leestijd: 2 min

Voor dat die laatste versies op de markt komen, is het de beurt aan de 5-deursversie die vanaf het autosalon van Brussel beschikbaar zal zijn. Die is 4 cm langer dan zijn voorganger en oogt moderner. Op de lange motorkap zit het nieuwe cascade-radiatorrooster.

Onder de motorkap lepelt men de 1,4 l met 100 pk en de recentere 3-cilinder, goed voor 120 pk. Er komt ook de 1,4 T-GDI en een 1,6 liter diesel met drie versies die tussen de 95 en de 136 pk leveren. Optioneel voorziet men een gerobotiseerde zeventrapsversnellingsbak met dubbele koppeling.

Advertentie – lees hieronder verder

Binnenin wordt de aandacht getrokken door een nieuw (optioneel) 8 inch groot scherm waarmee je alle connectiviteit kan aansturen. Op vlak van veiligheid zien we een heel arsenaal aan hulpmiddelen zoals automatische noodremhulp, waarschuwing voor achteropkomend verkeer en een automatische snelheidsregelaar. 

Lees ook:

 

 

 

 

 

 

 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon