Nieuwe modellen

Peugeot maakt een food-truck

Op de Expo in Milaan pakken de constructeurs graag uit met hun gekste folietjes. Zo zal er vanaf 1 mei in het Franse paviljoen een concept te bewonderen zijn dat gastronomie, feestvreugde en mobiliteit op een originele manier combineert. Dit gebeurt onder de vorm van de food-truck van Peugeot die «Bistrot du Lion» gedoopt werd.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 21 apr. 2015 | Leestijd: 2 min

Als dit voertuig er ooit komt, zal het zeker heel wat aandacht opwekken. Eens opgesteld, kan de achterzijde namelijk volledig geopend worden zodat er een amfitheater ontstaat dat comfortabel plaats biedt aan een 30-tal mensen.

De food-truck heeft uiteraard de nodige cateringfaciliteiten en biedt zelfs ook plaats aan een DJ om de aanwezigen met de gepaste, coole mixes te animeren. Kortom, de «Bistrot du Lion» wordt een echte blikvanger met al zijn snufjes, zoals het 46”-scherm waarop men de kookkunsten van de chef live kan volgen.

Advertentie – lees hieronder verder

Uiteraard werd dit studiemodel niet zomaar ontworpen. De designtrekken geven wellicht een nieuwe glimp van de volgende generatie van de Peugeot Expert, waarvan de voorzijde reeds werd onthuld. Ook de trapeziumvormige grille, de koplampen en de bumper zijn verwant met de jongste modellen uit het Peugeot-gamma, met de 208, 2008 en de 308 GT op kop.

En zou u het leuk vinden dat de toekomstige Expert de trekken van deze food-truck krijgt ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon