Nieuwe technologie

GazeBox : de garage heruitgevonden

Stel. Het droomhuis dat u net kocht, beschikt niet over een garage en een vast afdak om uw wagen onder te plaatsen is geen optie. Als u uw wagen alsnog tegen de elementen wil beschermen, zou dit onuitgegeven garageconcept van een Italiaanse firma wel eens soelaas kunnen brengen.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 20 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

Het systeem werd GazeBox gedoopt en het gaat om een stevige stalen structuur die bedekt wordt met polycarbonaat platen. De panelen zijn uiteraard behandeld zodat ze de wagen voor de zon beschermen. Een en ander ziet eruit als een slakkenhuis en precies dat design maakt het verschil met conventionele garages. Omdat de elementen over elkaar schuiven, is deze unit beschikbaar in diverse afmetingen. 

Deze garages openen automatisch via een druk op de knop. De producent voorziet tal van opties zoals led verlichting, airconditioning of zelfs een antidiefstalsysteem. Opdat de unit perfect in de omgeving zou passen, zijn er diverse afwerkingsmogelijkheden. Zo kan de structuur in carbonkleur, aluminium, steenlook of doodgewoon transparant zijn.

Advertentie – lees hieronder verder

Omwille van het geslaagde design kan deze garage bij gelegenheid ook worden gebruikt als overdekking voor een feestje. Als je de poort open laat, is het ook een erg geschikte parking. Een officiële prijslijst is er niet maar op eenvoudig verzoek kan je een prijsofferte aanvragen.

Heeft u interesse voor een dergelijke ingenieuze garage ?

 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon