Promoties

Koopjes van de maand : Saloncondities lopen nog even door

Het was een recordjaar voor het « kleine salon » en we kunnen stellen dat de orderboekjes van de constructeurs goed gevuld zijn. Mar u zal zien dat dit geen reden is om te stoppen met de saloncondities. De kortingen worden bij nagenoeg alle merken nog een tijdje verlengd !

| Gepubliceerd op 2 feb. 2015 | Leestijd: 6 min

Opel Corsa Ultimate Edition : Vertrekpremie

De nieuwe Corsa staat in de startblokken maar de stock van het oude model is nog niet helemaal uitverkocht. Om dat een beetje te bespoedigen, komt Opel met de Corsa « Ultimate Edition ». Die is voorzien van cruise control, GPS met aanraakscherm, audiosysteem met USB en Bluetooth-aansluiting, boordcomputer, lederen stuurwiel, manuele airco, mistlampen voor, getinte ruiten achter, 15 duim grote aluvelgen en elektrisch bediende en verwarmde spiegels. De prijzen zijn al aantrekkelijk maar Opel geeft nog een extra korting van 3.000 euro. De Corsa 1.2 Stop & Start 85 pk kost bijvoorbeeld 12.500 €.

Advertentie – lees hieronder verder

Opel Corsa Ultimate Edition 1.2
Prijs: 12.500 €; 85 pk; 5,3 l/100km; 119 g CO2/km

 

Lancia Voyager Platinum : It's Alive!

Lancia is niet dood ! Meer nog, je kan koopjes doen bij de Lancia-dealer ! Deze versie is bijvoorbeeld geknipt voor grote gezinnen. De Voyager wordt vandaag slechts in één enkele versie verkocht. Het gaat om een full option auto met infotainment met aanraakscherm, GPS, achteruitrijcamera, leer/alcantara interieur, gestuurde demping, airco met drie zones, Hifi met 9 speakers (506 Watt), bi-xenon lampen, verwarmde stoelen op de twee voorste rijen, achterste bank die elektrisch neerklapt en een elektrische achterklep. Onder de motorkap zit de 2.8 liter grote dieselmotor van 177 pk. De wagen kot 41.990 euro, wat neerkomt op een korting van 7.000 euro.

Lancia Voyager Platinum 2.7 MultiJet
Prijs: 41.990 €; 177 pk; 7,9 l/100km; 207 g CO2/km

 

VW Beetle Cabrio Club : Na de winter …

Deze winter lijkt dan toch nog een echte winter te worden dus we kijken nu al uit naar de lente. Hoe kan je daar beter van genieten dan met een cabriolet ? De Beetle is hier een van de leukere modellen. Vandaar dat er een speciale “Club”-versie komt. Die krijgt 17 duim grote velgen, aangepaste achteruitkijkspiegels, een “Club”-striping, lederen stuur en aangepast interieur. Deze versie biedt een klantenvoordeel van 3.270 euro. In combinatie met de 1.2 TSI-motor van 105 pk kost hij 22.900 euro. Laat de zon maar komen !

VW Beetle Club 1.2 TSI
Prijs: 22.290 €; 105 pk; 5,9 l/100km; 137 g CO2/km

 

Audi A4 : De Duitsers zijn niet meer wat ze geweest zijn

Wie destijds een Duitse wagen kocht, betaalde fors en moest niet op cadeaus rekenen. Toegegeven, een Audi A4 kost nog steeds veel geld maar de optiepacks zijn weldegelijk interessant. Zo is er bijvoorbeeld het Prestige pack met xenonlampen, cruise control, automatische ruitenwisser, GPS, half lederen interieur, metaalkleur, verwarmde stoelen, een multifunctioneel lederen stuur, parkeersensoren, elektrische achteruitkijkspiegels die inklappen en elektrisch worden verwarmd. In totaal is dat 8.800 euro aan opties die in dit pack 950 euro kosten. Dat komt neer op een voordeel van 7.860 euro ! Er zijn ook nog andere packs waarbij de bonus oploopt tor 4.000 en tot 6.000 euro.

Audi A4 2.0 TDI Ultra 163 pk Pack Prestige
Prijs: 34.680 €; 163 pk; 4,2 l/100km; 109 g CO2/km

 

Toyota Yaris Aqua : Internet Only

Over deze auto zal je niet moeten onderhandelen want er zijn er geen. Deze Toyota Yaris Aqua wordt slechts in een beperkte oplage van 50 exemplaren gebouwd en is bij uitbreiding een potentieel collectors item. Je kan de wagen slechts reserveren via de Toyota website. Hij is gebaseerd op de Yaris Hybrid en krijgt een exclusieve kleur. De wagens worden middels een badge genummerd en ze worden netjes uitgerust. Zo krijgt hij exclusieve 16 duim velgen, mistlampen voor, verwarmde spiegels, getinte ruiten achter, dakspoiler, interieur met half leer, half alcantara, automatische airco met dual zone en een Toyota Touch navigatie. De wagen betaal je 19.960 euro en dat is een klantenvoordeel van ruim 3.000 euro. Bovendien zal de inruilwaarde achteraf hoger liggen omdat het een bijzondere versie is … Dit is zonder meer een interessante koop.

Toyota Yaris Aqua
Prijs: 19.960 €; 75 pk; 3,6 l/100km; 82 g CO2/km

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon