Spionfoto's

Exclusief: Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet is bijna klaar

Binnen enkele maanden wordt het gamma van de actuele S-Klasse vergroot. Deze extra S-Klasse zal voor het eerst worden getoond op het salon van Frankfurt in september. Het zal een cabriolet zijn die de basis deelt met de bestaande S. U hoeft dus niet verbaasd te zijn als onze spionfotografen deze cabriolet tijdens testsessies zullen betrappen.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 27 feb. 2015 | Leestijd: 2 min

Deze wagen zal zeker even luxueus zijn als de coupéversie van de S-Klasse. We weten nu al dat hij over een dik stoffen plooidak zal beschikken en niet over een hard wegklapdak. Deze keuze zal het gewicht van de wagen binnen de perken houden, maar zal hem bovenal een elegante vorm geven en dat is erg belangrijk voor een dergelijk topproduct.

Op technisch vlak gaan we er van uit dat deze cabriolet de indrukwekkende technologie zoals de Magic Body Control van de S-Klasse Coupé zal overnemen. Dit systeem scant de weg voor de wagen zodat men de demping proactief kan aanpassen. Het hoeft geen betoog dat deze minstens vijf meter lange cabriolet een vorstelijk comfort zal bieden. Mercedes steekt niet onder stoelen of banken dat ze zich met deze wagen willen meten met de Bentley Continental GTC.

Advertentie – lees hieronder verder

Onder de motorkap van deze cabrio zullen slechts de krachtigste versies uit het bestaande gamma worden weerhouden. Bij deze S-Klasse zal er keuze zijn tussen een V8 met 455 pk (S500) en een V12 met 530 pk (S600). Er volgen ook nog twee explosieve AMG-varianten en dat is de S63 met 585 pk en de S65, goed voor een slordige 630 pk …

Gelooft u dat deze Mercedes een maat zal zijn voor de Bentley ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon