Spionfoto's

Nieuwe Mercedes Sprinter in de pijplijn

Onze fotografen hebben de volgende generatie Mercedes Sprinter betrapt tijdens testwerk in de Spaanse hitte. Zo komen we al iets meer te weten over de toekomstige bestelwagen die volledig door Mercedes werd ontwikkeld.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 26 jul. 2017 | Leestijd: 2 min

Hoewel Mercedes volop gebruik maakt van de synergie met de Alliantie Renault-Nissan voor de nieuwe X-klasse pick-up, neemt het Duitse merk de ontwikkeling van de grote bestelwagens helemaal voor eigen rekening. Zelfs de samenwerking met Volkswagen voor het platform stopt.

Volgens de jongste geruchten zal de nieuwe Sprinter worden aangedreven door dieselmotoren maar er zou ook een plug-in hybride versie komen. Dat zou de eerste keer zijn dat deze technologie wordt gebruikt voor grote bestelwagens. Er zou mogelijk ook een volledig elektrisch versie volgen want Daimler kondigde eerder al een investering van 150 miljoen euro aan voor de elektrische versies van de Vito en de Sprinter.

Advertentie – lees hieronder verder

Qua look zou de snuit verfijnder en expressiever worden zodat hij beter aansluit bij de nieuwe huisstijl van het merk. Zo komt er een breder radiatorrooster en we zien meer horizontale koplampen. Deze nieuwe Mercedes Sprinter zou pas volgend jaar op de markt komen.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon