Spionfoto's

Opel ontwikkelt opvolger voor de Insignia

Binnen twee jaar zal Opel de opvolger van de Insignia tonen. Het ziet er naar uit dat dit op de editie 2017 van het salon van Frankfurt zal gebeuren. Vandaag wordt deze nieuweling in de wandelgangen overigens Opel Monza genoemd. In die zin is het niet onlogisch dat onze spionfotografen al een gecamoufleerd prototype aan het werk zagen.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 25 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

Het spreekt dat er nog maar weinig informatie beschikbaar is over deze nieuwe berline. Te oordelen aan de gecamoufleerde beelden, ziet het er naar uit dat de opvolger groter zal worden dan de Insignia. Zo zou hij perfect kunnen concurreren met de Volkswagen Passat en de Skoda Superb.

Het bijzonder goed gecamoufleerde prototype zou ook een vijfdeurs model kunnen worden want de vorm van het koetswerk lijkt geïnspireerd op die van de Audi A7. Diverse bronnen stellen dat er ook een klassieke berline-afgeleide volgt met vier deuren. Het spreekt dat Opel ook een break zal lanceren met een uitgekiende maar vooral ruime koffer.

Advertentie – lees hieronder verder

Op technisch vlak gaan we er van uit dat deze nieuwe Opel minder zal wegen dat het huidige model. Het ziet er naar uit dat de nieuweling 130 kg lichter zal zijn dan de Insignia. Om een beeld te krijgen van de motorisaties, versnellingsbakken en de technologie, is het interessant om de technologie van de nieuwe Astra te bekijken die binnen enkele weken op de markt komt. 

Hoe ziet u de opvolger van de Opel Insignia die in 2017 wordt verwacht ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon