Spionfoto's

Scoop : Land Rover werkt aan « ultieme » Range!

Langs de kant van de legendarische Nürburgring is geen enkele dag hetzelfde, er valt altijd wel iets te beleven. De voorbije dagen stonden onze spionnen andermaal oog in oog  met een toekomstig model dat proefrondjes draaide. De laatste die ze mochten betrappen was een Range Rover met lange wielbasis. Wanneer je een dergelijke mastodont op dit mythische circuit ziet rijden, kan je je terecht de vraag stellen of er een “gespierde” versie van deze wagen in de maak is. Wie goed nadenkt, weet dat ook Bentley aan een krachtige SUV werkt dus Range Rover zal niet achterblijven.

| Gepubliceerd op 31 okt. 2014 | Leestijd: 2 min

Gerry McGovern, designer bij Land Rover, gaf al eerder te kennen dat er mogelijk een Range Rover van superlatieven zou volgen. Men zou het nieuwe model aan de klanten willen voorstellen als “the ultimate level” ! Hierdoor kunnen we slechts bevestigen dat de constructeur straks een Range Rover LWB zal lanceren die helemaal werd ontwikkeld door “Special Vehicle Operations”. Dit departement werd opgericht naar aanleiding van de Range Rover Sport SVR die 8 minuten en 14 seconden aftikte op de Nürburgring.

De eerste foto’s geven een beeld van wat we mogen verwachten. Deze Range Rover LWB krijgt twee dubbele uitlaten. Onder de motorkap zit een 5 liter grote drukgevoede V8-motor die 550 pk en 680 Nm levert. Kortom, de pomphouder zal u graag zien komen !

Advertentie – lees hieronder verder

Hoe staat u tegenover dergelijke bijzonder gespierde SUV-modellen ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon