Spionfoto's

Scoop: dit wordt de volgende Porsche 911

Onze fotografen hebben al verschillende «mules» van de nieuwe generatie Porsche 911 voor de lens gehaald. Dit laatste exemplaar geeft ons een eerste indruk van de vorm omwille van de nieuwe elementen.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 14 feb. 2017 | Leestijd: 2 min

Hoewel bepaalde delen van de achterkant nog gecamoufleerd zijn, zien we toch al een rode lichtband over de hele breedte van de 911 en ook de spoiler ziet er langer uit. De vier uitlaten zijn meer centraal gepositioneerd in vergelijking met het actuele model. Ook het zijruitje achteraan lijkt te evolueren.

Deze nieuwe 911 gebruikt een nieuw platform dat gedeeld zal worden met de volgende 718 Boxster en Cayman en misschien ook wel met nog andere sportieve modellen uit de Volkswagen groep zoals de Audi R8, de Lamborghini Huracán en Aventador. Met dit onderstel is er ook ruimte voor een hybride versie want men kan de positionering van de motor licht aanpassen.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze nieuwe generatie 911 wordt al volgend jaar verwacht. In afwachting zullen we nog meer prototypes in hun ontwikkelingsfase te zien krijgen.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon