Spionfoto's

Scoop : dit wordt het interieur van de volgende generatie BMW X1!

Binnen enkele maanden zal BMW de volgende generatie X1 onthullen. De constructeur komt dus steeds vaker buiten met haar compacte SUV om de laatste testprogramma’s te kunnen afwerken. Onze spionnen zagen hem zopas nog aan het werk en konden van heel nabij plaatjes schieten van een nog gecamoufleerde X1.

| Gepubliceerd op 27 nov. 2014 | Leestijd: 2 min

Wanneer we de beelden hier op de redactie bekijken, wordt meteen duidelijk dat de nieuwe X1 een meer uitgesproken design krijgt. Belangrijke stijlelementen zijn de aflopende daklijn en het prominentere radiatorrooster. De generatiewissel maakt de X1 duidelijk ook groter. Dat zou vooral het interieur ten goede moeten komen, wat goed nieuws is voor de passagiers achterin omwille van de extra beenruimte.

Hoewel er vandaag nog geen officiële beelden circuleren over de modulariteit zien we op deze scoops dat het interieur weinig origineel is. BMW heeft gewoon het interieur van de 2-Reeks Active Tourer overgenomen. Het enige verschil is de positionering van de bediening van de airco, vlak onder die van de autoradio.

Advertentie – lees hieronder verder

Kostenreductie noopt BMW om naast het interieur ook het platform van de 2-Reeks Active Tourer te recycleren. In de basisconfiguratie wordt deze X1 dus een voorwielaandrijver. Vierwielaandrijving zal slechts optioneel worden aangeboden en zal slechts standard zijn op de topversies. De motoren zijn nu al bekend. BMW gaf zelf al meermaals aan dat het om hetzelfde gamma motoren gaat als bij de Mini en de 2-Reeks Active Tourer.

Vindt u de toekomstige X1, met deze specificaties, nog even aantrekkelijk ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon