Tuning

Een héél speciale Lamborghini Huracan

Wie zei er dat de Duitse tuners een slechte smaak hebben? Wij zeker niet! Als u toevallig van plan was een Lamborghini Huracan te kopen, moet u zeker eens kijken naar wat de Novitec Group ermee aanvangt. De laatste realisatie van het department Novitec Torado is zonder meer een pareltje, want de aanpassingen maken de lijnen van deze sportwagen nog veel sensueler.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 23 jul. 2015 | Leestijd: 2 min

Concreet paste de tuner in dit geval verschillende koetswerkelementen van de Lamborghini aan. Zo werden de drempels en de voor- en achterzijde hertekend waarop meteen nieuwe luchtinlaten werden geplaatst. Verder kregen de zijspiegels een behuizing uit koolstofvezel en werd er een diffusor en een specifieke achtervleugel voorzien. De Huracan staat op 20 en 21-duims NL1-velgen die geschoeid werden met Pirelli P-Zero’s.

Op technisch vlak valt te melden dat deze Lamborghini Huracan by Novitec Torado eveneens een “high performance” sportuitlaat kreeg, naast een instelbare ophanging met sportdempers, waardoor het zwaartepunt met 35 mm verlaagd wordt.

Advertentie – lees hieronder verder

Aan het hart van deze Lambo raakte de tuner echter niet. De bekende 5,2 liter V10, die 610 pk en 560 Nm koppel levert, doet dus nog steeds dienst. Aangezien de stroomlijn van deze Huracan werd herwerkt, lijkt het erop dat deze bolide iets aan snelheid zal winnen.

Vindt u dat deze Lamborghini Huracan by Novitec Torado verleidelijker is ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon