Tuning

Russian style : 911 Turbo met carbon

Mocht u op zoek zijn naar een Porsche 911 Turbo of een “S”-afgeleide die nog meer vermogen levert en bovendien nog exclusiever is, dan zal de volgende oefening u wellicht interesseren. De Russische tuner TopCar heeft een bijzondere oefening klaar en de wagen heeft een veeleer indrukwekkende koetswerkkit.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 9 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

Deze kit die “Stinger GTR” werd gedoopt, maakt gebruik van een van de fraaiste materialen van het moment, namelijk carbon. De kit omvat nieuwe bumpers en zijschorten die van de wagen een ronduit opvallende verschijning maken. TopCar gebruikt eveneens carbon voor de diffuser achteraan en voor de achterspoiler. Ook binnenin wordt het materiaal gebruikt voor inlegstukken op het stuur, het dashboard en de deurpanelen.

Deze aanpassingen zijn louter esthetisch. Onder de motorkap vinden we een originele motor. De flat-six van deze 911 Turbo levert 520 pk (660 Nm). Bij de S-versie wordt het vermogen van de “flat six “ verder opgetrokken tot 560 pk (700 Nm). Kortom, met dergelijke Porsches heb je niet meteen de behoefte aan meer !

Advertentie – lees hieronder verder

Deze “Stinger GTR” is ook bijzonder exclusief omdat de productie tot 25 exemplaren wordt beperkt. De prijs voor al dat moois bedraagt precies 34.080 euro ! Mocht u nog geen 911 Turbo of 911 Turbo S hebben, moet je daar – afhankelijk van het model – nog 169.158 of 201.586 euro aan toevoegen.

Vindt u dat deze “Stinger GTR”-kit deze Porsche aantrekkelijk maakt ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon