Tuning

Tuning : Ongelooflijke luxe voor de Range Rover Evoque!

De Range Rover Evoque is een meer dan opmerkelijke SUV. En bij een dergelijk model is er altijd wel een of andere tuner of preparateur die hier en daar een extra accent wil leggen. De Engelse tuner Project Kahn is er zo eentje. Dit is hoe hij de zaken ziet.

| Gepubliceerd op 18 dec. 2014 | Leestijd: 2 min

Omdat hij de dynamische lijnen van de kleine Range Rover niet wil veranderen, heeft de tuner zich niet aan het koetswerk gewaagd. Hij verkiest om de klemtoon te leggen op details die – volgens hem – het verschil maken. Hij installeerde zacht getinte ruiten, een radiatorrooster met een 3D-effect, led dagrijlichten om meteen de aandacht te trekken en indrukwekkende bumpers van carbonvezel. Achteraan krijgt de Evoque een brede diffuser aangemeten om het sportieve karakter van de wagen in de verf te zetten. Om het geheel af te werken, liet men het koetswerk 35 mm zakken en monteerde men RS600 velgen die 20 of 22 duim meten !

Ook het interieur werd aangepakt. Binnenin kiest de Britse tuner voor aluminium pedalen, en tal van verfijnde inzetstukken om het geheel erg luxueus af te werken. De versnellingspook werd geruild voor een exemplaar in de vorm van een diamant. Kortom, het geheel ademt klasse uit. Bij deze Evoque heeft Project Kahn niet geraakt aan de motor. Ook over de prijs van de personalisering blijft de tuner op de vlakte en dat doet een stevig prijskaartje vermoeden.

Advertentie – lees hieronder verder

Vindt u deze aanpassingen een meerwaarde voor deze Range Rover Evoque ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon