Actualiteit

Elke 6 maanden een nieuwe Seat

In de marge van de aankondiging van de bedrijfsresultaten van 2017, maakte het directiecomité van Seat eveneens zijn productoffensief voor de volgende 36 maanden bekend. En er is inderdaad heel wat nieuws op komst…

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 23 mrt. 2018 | Leestijd: 1 min

De constructeur zal tot 2020 elke zes maand een nieuw model onthullen. De grote SUV Tarracco en de sportieve SUV Cupra Ateca bijten de spits af. Volgend jaar arriveren dan de Leon 5-deurs en break bij de verdelers, in afwachting van de komst van de eerste 100% elektrische CUV (Cross Utility Vehicle) in 2020.

Zoals verwacht wordt de elektromobiliteit de nieuwe speerpunt van Seat, met naast de 100% elektrische versies, ook de lancering van een hybride aandrijving op de Leon. Het merk blijft nog wel verbrandingsmotoren ontwikkelen, onder meer met versies die op aardgas (CNG) functioneren.

Advertentie – lees hieronder verder

Al deze ingrepen moeten Seat toelaten verder recordresultaten te boeken, zoals in 2017. De constructeur maakte 281 miljoen euro winst, wat een stijging van 21,3% tegenover het vorige jaar betekent.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon