Actualiteit

Ford toont op het salon niet alleen de Mustang…

Ford heeft dit jaar heel wat nieuws. De constructeur met het blauwe ovaal toont in Brussel een gamma bestelwagens dat gedurende de afgelopen 18 maanden volledig werd vernieuwd. Er zijn tal van nieuwe modellen die ook perfect inspelen op de noden van een gezin. Tot slot zet de constructeur ook een mythisch model op de stand dat eindelijk officieel wordt ingevoerd. Kortom, er is voor ieder wat wils !

Stéphane Lémeret Stéphane Lémeret | Gepubliceerd op 19 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

Bij de gezinswagens zien we vooral de nieuwe Mondeo en de S-Max. De Mondeo wordt overigens als berline én als gezinsvriendelijke break aangeboden. De vernieuwde S-Max, een grote monovolumewagen, zet vooral in op extra gebruikscomfort. Naast de klassieke motorisaties, zal de Ford Mondeo ook geleverd worden met een hybride afgeleide.

Ook de Mustang maakt als populaire sportieveling eindelijk zijn officiële comeback op het Oude Continent. Qua motorisatie heb je keuze tussen twee benzinemotoren. Er is de 2,3 liter grote viercilinder EcoBoost motor die 310 pk en 320 Nm levert. Er is uiteraard ook een vijf liter grote V8 , goed voor 435 pk. Die laatste zit onder de motorkap van de Mustang GT. Momenteel is de Mustang enkel leverbaar met een fastback-koetswerk. Op korte termijn volgt ook de cabrioversie. Nog even geduld …

Advertentie – lees hieronder verder

Wat het gamma bedrijfswagens betreft, geven we nog even mee dat de transit dit jaar haar 50ste verjaardag viert. Hij worden vandaag niet minder dan vier afgeleiden geleverd : Courier, Connect, Custom en 2-Ton.

Bent u onder de indruk van het nieuwe Ford-gamma ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon