Actualiteit

Mercedes A-Klasse interieur wordt veel chiquer

Mercedes onthult vandaag al het interieur van de nieuwe A-Klasse. De vooruitgang op het vlak van verfijning en hoogtechnologische uitrusting is spectaculair, zeker met het dubbele scherm, dat een E- of S-Klasse waardig is.

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 24 nov. 2017 | Leestijd: 2 min

In afwachting van de officiële onthulling van de nieuwe A-Klasse op het salon van Genève in maart licht Mercedes nu al de sluier van zijn interieur. De twee schermen met elk een diameter van 10,25 duim springen onmiddellijk in het oog omdat ze nauwelijks minder groot zijn dan in de grote broers van de A-Klasse. In de basisversie krimpt elk scherm tot 7 duim.

De Mercedes A-Klasse is ook uitgerust met een ledverlichting voor het interieur, in de vorm van een band over de breedte van het dashboard en lichtpuntjes in het midden van de turbinevormige ventilatieroosters. Ook de bedieningsknoppen voor de elektrische stoelen op de deurpanelen getuigen van de hogere graad van luxe die de vierde generatie van de A-Klasse nastreeft.

Advertentie – lees hieronder verder

Verder benadrukt Mercedes dat de nieuwe A-Klasse ruimer is, met meer plaats voor de passagiers achterin en een koffer die groeit van 342 naar 370 liter. Daarmee pakt hij twee gebreken van de huidige generatie aan.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon