Actualiteit

Nieuwe Mazda 6 op het autosalon van LA

Op 29 november zal Mazda de nieuwe versie van de 6 sedan onthullen op Californische bodem. Op het menu staan vooral nieuwe motorisaties en een “menselijk” design.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 16 nov. 2017 | Leestijd: 2 min

Deze nieuwe Mazda 6 wordt geen volledig nieuwe auto, want het gaat om een grondig doorontwikkelde en aangepaste versie van het model dat we vandaag kennen. Hij zal ook beschikbaar zijn in Soul Red Crystal, dat leiden we af uit de enige foto die nu al beschikbaar is.

Advertentie – lees hieronder verder

Op de teaserfoto zien we tevens nieuwe koplampen die door een bredere chroomstrip op het radiatorrooster aansluiten. Dat rooster krijgt bovendien een honingraatmotief dat tot nu toe aan de meest performante Mazda-modellen werd voorbehouden.

Op technisch vlak komen er vooral extra rijhulpmiddelen met nieuwe functies zoals een 360° panoramisch zicht (tijdens manoeuvres) of een snelheidsregelaar die autonoom kan stoppen en weer vertrekken.

Een wordt uiteraard ook een nieuwe motor voorzien, maar het is niet zeker of deze 2.5 l benzinemotor (al dan niet met turbo) ook op onze markt zal worden aangeboden.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon