Actualiteit

Opel Corsa GSi maakt comeback

Na de Insignia kleeft Opel zijn GSi-logo ook op de kleine Corsa. Dit logo verwijst naar een mooie geschiedenis en is synoniem voor sportief temperament. Opel onthulde reeds de lijnen van deze nieuwe sportieve versie, maar op de eigenschappen van de motor is het nog even wachten.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 22 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

De Opel Corsa GSi zal dus een plaats innemen in het gamma, waar zich reeds een OPC-versie goed voor 207 pk bevindt. Als de logica van de Insignia GSi tegenover de Insignia OPC wordt behouden, zou ook deze Corsa GSi wat zachtaardiger moeten uitvallen.

Advertentie – lees hieronder verder

In afwachting van meer details, bevestigde Opel reeds dat het chassis van de Corsa OPC gebruikt zal worden. Dit onderstel werd volgens Opel verder verfijnd op de Nürburgring. Wat de look betreft, gaat de Corsa GSi niet meteen voor discretie met een brede grille, een gewelfde motorkap, grote 18” velgen en een uit de kluiten gewassen spoiler.

Het interieur krijgt eveneens een sportieve look met Recaro-stoelen. Maar op details blijft het nog even wachten omdat nog geen enkele foto van de binnenzijde werd vrijgegeven.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon