Actualiteit

Renault opent eerste 100% elektrische concept store

Op 16 februari 2018 opent Renault zijn eerste concept store die exclusief gewijd is aan elektrische voertuigen. Als dit een succes wordt, wil Renault nog andere concept stores in Europa inrichten om de elektromobiliteit te promoten.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 15 feb. 2018 | Leestijd: 2 min

Met zijn verschillende Z.E modellen (zero emission) kan Renault prat gaan op een fraai gamma elektrische voertuigen. Het Franse merk besliste er zelfs een showroom speciaal aan te wijden. Naast de voorstelling van de producten, biedt deze eerste concept store in het Zweedse Stockholm de bezoekers ook een complete beleving rond elektromobiliteit.

Deze onuitgegeven vitrine wordt ingepland in het hart van een van de grootste commerciële centra in Zweden. Dat doet inderdaad sterk denken aan de werkwijze van een ander 100% elektrisch merk…

Advertentie – lees hieronder verder

« We verheugen ons op de creatie van deze plaats om in contact te komen met het grote publiek en voorlichting te geven rond elektromobiliteit » verklaarde Gilles Normand, directeur van de afdeling elektrische voertuigen binnen de Renault Groep.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon