Renault opent eerste 100% elektrische concept store

Op 16 februari 2018 opent Renault zijn eerste concept store die exclusief gewijd is aan elektrische voertuigen. Als dit een succes wordt, wil Renault nog andere concept stores in Europa inrichten om de elektromobiliteit te promoten.

Met zijn verschillende Z.E modellen (zero emission) kan Renault prat gaan op een fraai gamma elektrische voertuigen. Het Franse merk besliste er zelfs een showroom speciaal aan te wijden. Naast de voorstelling van de producten, biedt deze eerste concept store in het Zweedse Stockholm de bezoekers ook een complete beleving rond elektromobiliteit.

Deze onuitgegeven vitrine wordt ingepland in het hart van een van de grootste commerciële centra in Zweden. Dat doet inderdaad sterk denken aan de werkwijze van een ander 100% elektrisch merk…

« We verheugen ons op de creatie van deze plaats om in contact te komen met het grote publiek en voorlichting te geven rond elektromobiliteit » verklaarde Gilles Normand, directeur van de afdeling elektrische voertuigen binnen de Renault Groep.