Actualiteit

Volkswagen T-Roc Cabrio

Volkswagen heeft de komst van een cabrioversie op basis van de T-Roc bevestigd en die zal in 2020 op de markt komen. De open T-Roc oogt origineel en voor VW is het een opportuniteit om andermaal een cabriogamma uit te bouwen.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 26 feb. 2018 | Leestijd: 2 min

Er blijven steeds minder ‘populaire’ cabrio’s over, want open versies van de Peugeot 207 en 308 CC, de Opel Astra, de Renault Mégane en de Ford Focus – die enkele jaren geleden het mooie weer maakten – werden uit de catalogi geschrapt. Wie graag met de haren in de wind rijdt, moet zijn of haar droom opbergen of de spaarpot openbreken. Zelfs Volkswagen dat tot voor kort de Golf Cabrio, de Eos en ook de Beetle Cabrio leverde, heeft enkel nog deze laatste in zijn catalogus… Maar, voor hoelang nog?

Eén en ander lijkt in de hand gewerkt door de opmars van de SUV’s, waardoor heel wat constructeurs de cabrioniche links lieten liggen. Dat is alvast de bedenking die Volkswagen zich maakte, want de constructeur lanceert in het eerste semester van 2020 een cabrioversie van de T-Roc. Het wordt een versie met een soepel dak dat volledig open plooit.

Advertentie – lees hieronder verder

Volkswagen pompt 80 miljoen euro in de ontwikkeling van de T-Roc cabriolet en het merk hoopt er jaarlijks 20.000 exemplaren van te verkopen.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon